samo proizvodi

Miele Professional

Miele, d.o.o.,
Brnčičeva ulica 41G
1231 Ljubljana-Črnuče


PRAVNO OBVESTILO

1. Ravnanje z osebnimi podatki 
 
 
Skladno z določbami zakona (Zakon o varstvu podatkov) izrecno velja, da Miele pri izpolnjevanju posamezne pogodbe podatke potrošnika (npr. ime, naslov, e-poštni naslov, telefonska številka, številka faksa) za namene spremljanja (računovodstvo, program za redne stranke), podprtega z elektronsko obdelavo podatkov, shranjuje na nosilce podatkov. Miele bo te podatke družbam koncerna posredoval le, če bo to nujno potrebno za obdelavo naročila. Miele podatkov o potrošniku ne bo uporabljal ali posredoval za druge namene. 
Piškotke lahko v nastavitvah brskalnika onemogočite.
Potrošnik se strinja, da ga Miele v prihodnje po pošti, telefonu, faksu ali e-pošti obvešča o svojih izdelkih in storitvah. To soglasje lahko potrošnik kadar koli pisno prekliče s pismom, naslovljenim na Miele d.o.o., Brnčičeva ulica 41g, 1231 , ali z ustreznim e-poštnim sporočilom, poslanim na info@miele.si. 

 

 
 
 
2. Tehnologija
 
Ta spletna stran uporablja Google Analytics. Googlova spletna analitika se uporablja za analizo uporabe te spletne strani. V ta namen se za Miele sestavljajo poročila o vaših spletnih aktivnostih, da lahko Miele izboljša svojo ponudbo na spletu glede na vaše potrebe. To se odvija le v anonimizirani obliki, tako da se naslov IP skrajša. Sklepanje o spletnem vedenju konkretnih oseb je tako izključeno. Zbrani podatki se analizirajo le za statistične namene in v anonimizirani obliki. Google vašega skrajšanega IP-naslova ne bo v nobenem primeru povezal z drugimi Googlovimi podatki. Sledilni spletni analizi lahko za v prihodnje kadar koli nasprotujete. Razširitev za svoj brskalnik lahko prenesete z ustrezne Googlove spletne strani in jo namestite (https://tools.google.com/dlpage/gaoptout).

 

Tukaj lahko nasprotujete nadaljnjemu in prihodnjemu sledenju vašim obiskom spletne strani za spletno analizo. Ta funkcija temelji na piškotkih in je zato odvisna od brskalnika.

 

 
 
3. Varnost
 
Miele zagotavlja zaščito vaših osebnih podatkov pred izgubo, uničenjem, ponarejanjem, manipulacijo, nepooblaščenim dostopom in nepooblaščenim razkritjem.

 

 
 
4. Povezave na druge spletne strani 
 
Povezave (tako imenovani linki), ki so na Mielejevih spletnih straneh, vas lahko vodijo do spletnih strani drugih podjetij. Za njihovo vsebino in strategije varstva podatkov Miele ne odgovarja.

 

 
5. Razvoj interneta/strategije varstva podatkov 
 
Razvoj interneta seveda vpliva tudi na našo strategijo varstva podatkov. Če bi prišlo do sprememb, bomo to pravočasno objavili na tej strani.
 
 


Ljubljana – Črnuče, objavljeno dne: marec 2015

                                                                                                                    Miele, d.o.o.        Daniel Luiskandl, direktor